Tjene penger fort

Hjem » Tjene penger » Tjene penger fort

Noen ganger handler alt om å tjene penger fort. Det betyr kortest mulig tid fra oppstart til pengene ligger i hånden.

Det er ikke nødvendigvis lurt å bare basere seg på å tjene penger fort. Til det er det ofte for dårlig betalt. Det kan være bedre å bygge fundament for å tjene mer penger på sikt.

Samtidig så hjelper det lite med mye penger om tre år hvis du faktisk trenger penger neste uke.

Da er det helt nødvendig å vite hvordan du kan tjene penger fort!

Forberedelser

Før du starter kan du reflektere litt over disse punktene. Det er nemlig mye gøyere å tjene penger fort på noen du liker enn noe som du synes er kjedelig.

 • Hvor mye penger har du tilgjengelig i etableringsfasen?
 • Hvor mye tid vil du bruke hver uke?
 • Hvilke interesser har du?
 • Hvilke ferdigheter har du?

Hvordan tjene penger fort?

Der er ikke nødvendigvis enkelt å tjene penger fort. Da ville jo alle gjort det hele tiden. Men det kan gjøres hvis du er kreativ og villig til å ta de fleste arbeidsoppgaver.

Du kan også tjene overraskende mye penger hjemmefra.

Enkelte av arbeidsoppgavene vi kommer skrive om til å være lettere å utføre hvis du allerede har litt penger, mens andre er helt gratis å starte opp.

Hva kan jeg gjøre for å tjene penger fort?

Du bør innstille deg på et mindset som er åpent og nysgjerrig. Les og undersøk hva andre tjener penger på andre steder i verden. Lær deg hvordan du setter opp en enkelt nettside for å formidle det du tilbyr.

Søk hele tiden inspirasjon. Når du ser noen som driver med noen du liker må du rose dem og stille interessante spørsmål om de delene av prosessen som du ikke er så god på selv.

Snart har du kunnskap nok til å bli din egen entreprenør som stadig finner nye innfallsvinkler til å tjene penger.

Hvordan tjene raske penger på nett?

De store raske pengene på nett er kun tilgjengelig for de som tar stor risiko. Det er ingenting galt i å gamble slik så lenge du forstår risikoen. Men det er absolutt ikke for alle.

For de fleste er det bedre å gå for mindre summer på kort tid og heller bruke tid på å bygge opp inntektsstrømmer som kan gi store penger på sikt.

Er betalte undersøkelser trygt?

Ja betalte spørreundersøkelser er trygt så lenge du bruker de større seriøse aktørene. Nye kommer til og noen faller fra. Men sjekk historikken og andres erfaringer med den samme tjenesten på forum og i evalueringer.

Hvordan kan man tjene penger på Instagram?

For å tjene penger fort på Instagram er det bare en ting som gjelder. Du må ha mange følgere!

Det er vanlig å se på ti tusen følgere som en slags grense for når det er vits å forsøke å tjene penger på kanalen. Den enkleste innfallsporten er for de fleste betaling i form av penger og produkter. Det får du for å vise frem klær, hår og sminke til dine følgere.

De som klarer å utvide kanalen til flere titusener av følgere kan tjene gode penger på Instagram fort.

Tjene penger fort på småjobber og tjenester

Du kan utføre mange småjobber helt skattefritt så lenge du holder deg innenfor beløpsgrensen. Hvis oppgavene kan utføres hjemme er den på hele 6000.

Det betyr at du kan sette opp din egen lille servicebedrift. Det trenger ikke være kompliserte saker så lenge du kan noe som andre ikke har utstyret til eller gidder å lære.

Finn et vanlig problem og bygg businessen på det. Utvid når du har mer tid eller lyst.

Eksempel på oppgave. Mange sliter med at harddisker blir ødelagt og vet ikke hvordan de kan redde dataene. Med en enkel kopimaskin til noen hundrelapper så kan du tilby den tjenesten.

Tjene penger fort med Fiverr

Fiverr er et perfekt sted for å annonsere dine ferdigheter. Du kan ta oppdrag digitalt for folk i hele verden.

Har du et talent for foto, redigering, sang eller voiceover, så er det mange som vil hyre deg inn.

Mulighetene er uendelige og enda mer blir du klar over hvis du sjekker ut hva andre på siden tilbyr av tjenester.

Vær agent og mellommann

Hvis du allerede har etablert deg på Fiverr og kjenner hva tjenester koster, så kan du stare opp som agent.

Det vil si at du selger en tjeneste her i Norge og kjøper den billigere på Fiverr.

Mellomlegget går rett i din lomme som fortjeneste!

Det trenger ikke være vanskelig. Det som du trenger er en nettside hvor klientene i Norge kan nå deg. Dessuten må du klare å promotere tjenesten din til den norske markedet.

Flipp varer på Finn eller Tise

Nesten som agentvirksomhet, men likevel litt annerledes er å flippe varer på Finn.no.

Flipping går ut på å kjøpe varer billig eller gratis og deretter selge de samme varene i en bedre innpakning. Det vil si at du forbedrer bilder, presentasjon og beskrivelser. Det skader heller ikke å flikke litt på skavanker.

For å komme i gang så trenger du penger, tid, tålmodighet og litt plass til oppbevaring. Hurtig-guiden om å komme i gang med å flippe på finn, den finner du her!

Domene-agent

Samme oppskrift som over kan brukes for kjøp og slag av domener. Hvis du er forutseende og kreativ så klarer du kanskje å se hvilke domener andre kan ha god bruk for i fremtiden. Hvis du kjøper de nå for å selge de senere så kan det generere gode penger om du klarer å treffe riktig godt.

Tjene penger fort med betalte spørreundersøkelser

Det er ikke veldig godt betalt, men om det virkelig kniper så kan du tjene alt fra noen hundre til et par tusen kroner veldig hurtig.

Fremgangsmåten er enkel:

Først registrerer du deg hos en del gode og trygge selskap som driver med undersøkelser. Gi uttrykk for at du har mange interesser slik at du får mange undersøkelser.

 • Meningstorget
 • YouGov
 • Toluna
 • Mobrog
 • I-Say
 • Mono Surveys
 • M3

Dernest registrerer du en Paypal konto hvor du henter lønn.

Undersøkelsene får du på epost. Det er bare å sette i gang!

Tjene penger fort med Youtube

En Youtube kanal er en populær løsning på hvordan tjene penger fort.

Hvis du virkelig får taket på det og treffer med gode tema til et sultent publikum, så kan du tjene månedslønner på bare få dager.

Mye prøving og feiling må til. Kun en liten andel av de som forsøker lykkes. Men for de som klarer det er belønningen heftig! Flere burde derfor forsøke seg på Youtube!

Se Twitter profilen til Christoffer Johnsen for mange gode tips!

Crowdfunding

Denne metoden krever en del startkapital og en viss toleranse for risiko. Men om du tåler begge deler så kan utlån sikre deg hyggelige daglige utbetalinger i alle fremtid.

Renten for de europeiske aktørene som Swaper og Mintos er så god at du kan tjene over en prosent per måned.

Hvis du for eksempel skal ta deg et friår for å reise jorden rundt og ikke har tid til mye jobbing så kan inntekter fra en million kroner som du låner ut nesten finansiere den tiden du reiser i lavkostnadsland. Les mer.

Du kan tjene penger ekstremt fort med Matched Betting

Det er få metoder som er så velegnet for å tjene penger fort som Matched Betting.

Du utnytter bonuser som spillselskaper bruker for å tiltrekke seg nye kunder. Hemmeligheten er at du spiller bonusen samtidig som du setter det motsatte spillet med egne penger. Da blir dine egne innsatser risikofrie, mens bonusen blir frigjort og havner i din lomme.

Hvis du har noen tusen i oppstartskapital er det ingen problemer å doble den på så kort tid som en måned.

Salg av ting du har laget

Sjekk ut Amazon sine seksjoner for maler, regneark og systemer. Det er utrolig mange som sliter med produktiviteten og er villig til å betale for små ting som gjør hverdagen enklere å holde styr på.

Du kan lage slike maler og selge de på Amazon. Oppstartskostnadene er minimale og hvis du blir god er potensialet for å tjene gode penger fort tilstede.

Salg av ting som du eier

Dine gamle skøyter som har ligget på loftet i 5 år kommer garantert til å ligge der fem til om du ikke henter de ned for å selge de i dag.

Det samme gjelder mye annet som du har og nesten aldri bruker. Bruk Finn.no og tilsvarende tjenester. Det er gratis!

De fleste har klær og gjenstander for titusenvis av kroner liggende uten at de tenger på det.

Selg det unna og legg pengene i aksjefond istedenfor. Så kan du heller kjøpe noen som du trenger når den tiden kommer!

Leksehjelp

Hvis du studerer matematikk på universitetet er du automatisk en etterspurt leksehjelper til elever på videregående skole som trenger gode karakterer.

Det er lett å starte opp, du kan til og med drive digitalt!

Les mer om hvordan du kan utvide og drive i større skala her.

Leie ut hus

Det er utrolig enkelt å leie ut en del av boligen til turister på AirBnB. Det er gøy, de betaler godt og det gir en rekke fordeler som vi først oppdager etter at vi har startet med utleie. Oppstartskostnaden er noen hundre kroner og pengene kommer på konto et par dager etter at gjestene har dratt.

I teorien kan du legge ut annonsen i dag, få gjester i kveld og utbetaling i overmorgen.

Det skal godt gjøres å tjene penger raskere enn det!

Leie ut bilen

Utleie av bilen har blitt enklere enn det var før. Profesjonelle aktører håndterer det meste av avtaler og forsikringer. Du trenger kun å stille med bilnøkkel og ren bil.

Les mer om bilutleie her.

Leie ut ting

Flere aktører har kopiert AirBnB og introdusert lignende utleie av skiutstyr, barnevogner, klær, verktøy, maskiner og alt mulig annet som du kun trenger i perioder.

Det fungerer best om du bor i en stor by eller i alle fall et tettsted.

Noe så enkelt som en gips heis kan kjøpes for et par tusen og enkelt leies ut for hundre kroner dagen. Folk pusser opp hele tiden så det er lettjente penger!

Tjene penger fort med deltidsjobb

Selv om du studerer og har en dagjobb så ligger det en mulighet i en deltidsjobb på kvelden. For eksempel i en butikk eller kiosk. Du må passe deg for å ikke slite deg helt ut, men både helger, ferier og natt er muligheter for å arbeide ekstra med til dels store tillegg. Se også mulighetene i helsevesenet for denne typer arbeid.

Dette er ikke noen som noen kan drive med i lang tid, men om du har en konkret sparemål og du kutter utgifter som besatt, så kan det være deltidsjobben som sikrer deg nok egenkapital til å tre inn på boligmarkedet!

Kartlegge nettet

Swagbucks betaler brukerne sine for å teste ut tjenester og formidle feedback om hvordan ting fungerer. Alt gjøres på nett og som de sier selv, mange av oppgavene gjør du selv hver dag uten at du tenker over det.

Betalingen er i poeng som kan veksles i gavekort. Dette er en lavterskel metode for å tjene penger fort.

Importer fra utlandet

Det er ikke uvanlig at en vare som du bruker ofte er importert av en privatperson fra utlandet. Han har etter mottak i Norge videresolgt helt eller i deler til ulike forbrukere her i Norge.

Det kan være alt fra lukt dispenseren i butikken til fliser på gulvet. Eller håndspriten og såpen du bruker til håndvask.

Litt nettverk og vilje til å sette seg inn i importreglene er alt som trengs. Toll.no er svært behjelpelig med å hjelpe deg til å gjøre rett!

Selv om transporten av varene kan ta litt tid, så er den totale arbeidsmengden så liten at metoden passer til å tjene penger fort.

Oppsummering om å tjene penger fort

Som du ser er mulighetene mangfoldige. Det finnes nesten ikke grenser for hva du kan gjøre for å tjene penger fort.

Inntektene varierer og som så ofte før, er de vanskeligere tingene som få behersker bedre betalt.

Det er ingenting i veisen for å tjene penger fort samtidig som du langsiktig rigger deg for bedre og mer varige inntekter.

De best betalte yrkene er tilgjengelig via utdanning og lønnsforskjellene har blitt store i Norge. Det er derfor lurt å prioritere mye tid for å sikre seg et godt betalt jobb.

Jobbintervju er en kode som du må knekke enten det er for en deltidsjobb eller fulltid. Bruk gjerne guidene og fortell hvordan det har gått!

Vil lese mer om å tjene penger?

Vi har samlet våre artikler om å tjene penger.

Utover det så anbefaler vi disse artiklene:

Har du andre tips til hvordan vi kan tjene penger fort? Vi hører gjerne fra deg og er alltid på jakt etter nye ideer!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.